snor

Håller på att bli förkyld. Eller är förkyld. Snorar och nyser hela tiden. Känner mig tappad på energi. Så himlahimlahimla trött och hängig och har inte lust med nånting eller orkar inte bry mig alls. Nyss skickade jag in den sista hemtentan för den här terminen. Så himla skönt. Bara avslutningen imorgon och sen är det ingen mer skola fören i september. Ikväll ska jag och Elias fira det med extra god mat och massa glass. Ska försöka piggna till tills dess. Om ett litet tag ska jag åka hem till Bea. Om det är nån som kan få mig att piggna till så är det nog hon. Tur att jag har henne. Älskar.

Kommentarer
Postat av: josefin

åh men lilla sjuka tjej :( stackars. Du är ialla fall bäst som har klarat en hel termin redan!! baby monkey är lätt något av det bästa som hänt oss. alla i buse älskar den och vi sjunger den hela tiden. måste lyssna nu bara för det. åh. du borde med vara här. men snart kommer jag och leker i göteborg med dig ialla fall.

pusspusspuss

2011-05-31 @ 14:14:54
URL: http://http:/vinfylla.blogspot.com
Postat av: belle

åååå grattis till hemtentan! eller att du blev av med den! idag har jag ätit 1) två mackor med avocado + salt + peppar & bäbistomater & chips & tonfisk & oreos & ett kokt ägg & två små chokladpuddingar från netto du vet + tretti glas saft. på en dag. som inte ens är slut. ?!?!?!?!?!?!?!?!??! vad är det för fel på mig. idag har jag varit tillsammans med beata i elva månader. dör kärleksdöden

2011-06-01 @ 15:48:59
URL: http://www.frankensteinlove.blogspot.com
Postat av: terris

Hej älskling nu kan du hålla koll på mitt liv också hihihihi. Här är min nya blogg

2011-06-02 @ 16:58:06
URL: http://linneatheresee.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0