sv

hahahaah åh. sötaste belle. hhihi nej jag är inte död men jag har ett alldeles för tråkigt liv för att uppdatera min blogg just nu :((( men JAG SAKNAR DIG. blää. vill träffas och leka snart så livet blir lite roligare <33

Kommentarer
Postat av: belle

hjkghkjkjhglhkll. varför bor du i göteborg? hatar att du bor i göteborg. har gjort en massa jobbiga saker & konstiga & nya med DBT som är läskigt som jag behöver mala om & du är ju bra att mala med. ååååååååååååå. måste titta på fantasyserier nu bara för det.+ blogga fastän ditt liv är ''''tråkigt'''''. skriv vad du ätit om dagarna! jaaa! har du ätit lax på sistone? I LOVE LAX (L) (L) (L)

2011-05-05 @ 11:37:43
Postat av: Jessica

men JA! Exakt exakt, åh vad glad jag blev. Du är nog den första som kommenterat som tycks förstå, gud vad skönt det känns. Det känns verkligen som att jag målat in mig i ett hörn, för om jag försöker vara strukturerad hugger anorexin tag direkt, och om jag försöker "slappna av" eller helt enkelt skiter i allt vad ansträngningar heter, så blir det nån slags godisdiet som orsakar sån ångest och såna kompensationstankar att jag undrar hur länge jag ska orka åka i denna berg-och-dal-bana, egentligen.Det skulle vara skitbra med ett behandlingshem för såna som oss, eller hur? Man sätter av en månad av sitt liv, bor på nåt trevligt ställe med kompetent personal och bara övar in det rätta beteendet utan att tvingas till viktuppgång. det vore fan den bästa lösningen.

2011-05-05 @ 19:18:23
URL: http://kessen.blogg.se/
Postat av: Jessica

och DU är så bra!! Det är helt sjukt hur vi har gått bredvid varandra sen vad blir det, 2007? Och hela tiden känns det som vi har det precis likadant. Tack för att du fick det att kännas bättre, för att du förstod.

Kram!

2011-05-05 @ 22:20:22
URL: http://kessen.blogg.se/
Postat av: josefin

UPPDATERA DIN BLOGG ÄNDÅ! ÄVEN OM DU BARA SKRIVER INLÄGG OM LÖK SÅ VILL VI LÄSA! LILLA FINA TJEJ. JAG SAKNAR DIG <3

2011-05-05 @ 23:59:07
URL: http://http:/vinfylla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0