FÖRSTA ADVENT

Åkte hem till Sara idag och hade lite julmys. Vi åt clementiner, pepparkakor och dumle med pepparkakssmak (LLL). Och drack pepsi max och pratade, fnissade och hade det b ä s t. Bästa Sara. Vi tände ljus och tittade på julfilm också. Så himla mysigt. Sedan begav jag mig ut i stormen och åkte hem till Björlanda med Elias. Åt middag med familjen. Drack glögg och tittade på tv. Nu är jag hemma i Backa igen och har nyss fått upp en liten stjärna i fönstret. Den lyser så himla fint, blir helt glad i kroppen. Ska dricka te och titta på the walking dead snart. Sedan sova. Är astrött. Puss finisar.


Kommentarer
Postat av: belle

ÅÅÅ FINT! älskar understarlightuppdatering!!!!! låter fint med julmys. här i skåne var det klass tre varning på stormen igår så vi kunde inte gå ut & titta på julskyltningen i lund = låg inne & åt pizza istället. SKÖNT. PUSS. & ja är försiktig. lovar. men du vet ibland blir man så/n. helt borta helt väck & det finns ingen riktig förklaring (ok i det här fallet kanske det gör det lite men inte helt inte fullt ut) IALLAFALL. kommer inte hände på länge igen. lovar. puss. älskar dig! kom hit snart?

2011-11-28 @ 09:04:04
URL: http://www.frankensteinlove.blogspot.com
Postat av: belle

puss & tack men är fortfarande alldeles illamnående & kallsvettas & huvudvärk & asdfghjhgf dör. ska ta en alvedon nu. ja. bra. PUSSSSS

2011-12-01 @ 13:37:47
URL: http://www.frankensteinlove.blogspot.com
Postat av: jossekatt

ååh bästa julstjärnan och bästa sara och bästa michaela <3

2011-12-06 @ 18:25:54
URL: http://vinfylla.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0