ELIAS

Idag fyller min fina man 23 år, GRATTIS ÄLSKLING!! Vi firade med att äta ute igår, på Spice. Sedan promenerade vi runt i regnet innan vi satte oss och drack lite kaffe på Espresso House. Kvällen avslutades med att se The Artist på bio, svinbra var den. Kunde inte varit mer nöjd.


Ikväll ska jag laga jättegod middag osv och sen ska vi bara myyyyyysa. PUSS

Kommentarer
Postat av: belle

grattis elias jippy hoho

2012-04-23 @ 23:06:04
URL: http://www.frankensteinlove.blogspot.com
Postat av: j

ja nästa vecka hade varit jätte fint om vi kunde få ihop någon dag, du kan väll prata med elin redan nu så vi kan skriva in det i våra kalendrar. så jag kan planera runt det skulle vara jätte bra. alla dagar förutom tisdagar är bra för mig för då är jag upptagen mellan 16.30-18 och det är en sån jobbig tid. men jag vill verkligen träffa dig och hade varit så bra att ses hos elin för jag har ju så jobbigt att gå till stan och tillexempel ta en fika. jag vill se dig må bra också, och hoppas inte du mår dåligt av att se mig må dåligt. och det där med bd och bob hund grejen, det fick mig itne att må dåligt det fick mig att bli svart och svår på ett roligt nostalgiskt sätt så det var bara positivit det fick mig snarare att bli glad än att bli ledsen.

Du är så fin michaela vill så gärna träffa dig. Men prata gärna med elin om nästa vecka och kolla om ni kan någon dag båda två och sen föreslå den dagen till mig. MASSA pussar och kramar till dig och ha det AS BRA i malmö, kan tänka mig att det är josse du skall hälsa på så hälsa henne massa pussar och kramar också

2012-04-24 @ 13:28:35
URL: http://freedomtime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0