NYÅR OSV.

Japp, ett nytt år då alltså. Härligt. Nyår var ganska fint. Träffade först Cornelia lite snabbt på dagen och handlade med henne. Sen på kvällen lagade jag och Elias den godaste nyårsmiddagen nånsin. Till förrätt hade vi skaldjurspaj med mosserande vin. Sedan åt vi stekt entrécote med potatishalvor i ugn, sparris och vitlöksklyftor i folie, rödvinssås och sallad med körsbärstomater och solrosfrön, och rödvin att dricka. Och till efterrätt åt vi ugnsbakade kaneläpplen med vaniljglass och päronvin. SÅ HIMLA GOTT!!! Fick knappt på mig min klänning sen men det gick. Sen åkte vi hem till Olof och Julia som hade lite fest. Vid tolsslaget stod vi uppe på Skansen Krona och tittade på fyrverkerierna och drack champange, och sedan gick vi tillbaka och dansade i Olofs och Julias vardagsrum tills ungefär fem på morgonen då vi tog en taxi hem.

Igår var det en klassisk nyårsdag med chips och glass och Den lilla sjöjungfrun och inte gå upp ur sängen alls. Ganska mysigt ändå, även fast man ville dö lite där på morgonen. Och idag har jag tvättat, diskat en monsterdisk och ska nu skriva klart min tenta och skicka in den. I veckan ska jag leka asmycket med bästa Josse som är i stan tills på söndag. Så fin start på året ja. Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: elin

åh låter som bästa firandet ju :)

2012-01-02 @ 15:00:25
URL: http://egoelin.devote.se
Postat av: belle

<3

2012-01-02 @ 20:38:27
URL: http://www.frankensteinlove.blogspot.com
Postat av: belle

ps MIN VINMOBIL FUNGERAR???????? ÄLSKAR

2012-01-02 @ 20:39:23
URL: http://www.frankensteinlove.blogspot.com
Postat av: jossekatt

låter som godaste maten i hela världen, även om jag inte äter kött. jonatan hänger på mig nu och säger att han är en banan. imorgon kommer bli bäst. längtar ihjäl mig. puss <3

2012-01-05 @ 21:27:31
URL: http://vinfylla.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0