PLATS FEM

Har inte orkat skriva på ett tag. Mår lite sådär. Ska i alla fall iväg och träffa Bea snart, då blir jag nog glad. Ska också köpa en sån där maskeradbalmask idag, för ska på maskeradbal på fredag. Vill ha en sån fin mask som Jenny eller Serena eller Blair har på sig i Gossip Girl när dom har maskeradbal. Men det blir nog en ful, billig variant istället.

Står i telefonkö till Folktandvården nu. Tar hundra år. Bläää. Imorgon börjar en ny kurs i skolan också. Lek, kreativitet och lust att lära heter den. Ska bli intressant och kul och så tror jag. Fast ska ha fem veckors praktik i den här kursen. Har lite ångest för alla tidiga morgonar hehe.

Blöä, orkar inte riktigt. Vill ha sommar och ingen stress/orosklump i magen.

Kommentarer
Postat av: Laura

Men stackars dig! Inte ska du må bara så där och ha en stress- och orosklump i magen. Kan du inte ta ett litet minisommarlov? Ta ledigt från allt en dag och leka sommar? Om inte annat så kom ihåg att snart, snart så är det faktiskt sommar på riktigt. Puss!

2012-01-18 @ 20:16:29
URL: http://www.youtube.com/watch?v=fdpxqjvOhDs
Postat av: bea

<3

Masken blev jättebra!

2012-01-18 @ 21:22:54
Postat av: belle

puss <3. hoppas du mår bättre snart. hatar oros/ångestklumpar. men de försvinner. det gör de ju alltid. försökt att tänka på det. & på att du är bäst. saknar dig. längtar efter tionde februariiiiii & dig

2012-01-19 @ 08:13:46
URL: http://www.frankensteinlove.blogspot.com
Postat av: elin

åh va kul med maskeradbal! hur var det? :D ps.gillar lauras länk :D

2012-01-25 @ 21:39:47
URL: http://egoelin.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0