21:12

Åt toast med Sara, Anna och Elin x2 idag. Vi hälsade på Jelena på Östra också. Och tittade på nagellack i Nordstan. Allt var himla fint och det var himla fint att träffa Anna som jag aldrig träffat innan men som var väldigt gullig. Och det var fint att se Jelena också och kramas och prata lite.
 
Nu har jag precis ätit grillat kött med färskpotatis, sås och sallad och ska kypa ner bredvid Elias och kolla på film. Om exakt en vecka spelar Kent. Är glad i magen.

Kommentarer
Postat av: belle

a) alltså dör hårdöden som vanligt. & GUUU vad fint halsband! b) jag ska lära dig hihihihi. har köpt ett par lösisar till dig. såna långa du vet som jag hade sist/har nu. de är lättast! så kan vi gjida runt & se ut som streetwalkers ihop! ÅÅÅHÅJHÅHÅ packar nu. pga kommer typ inte hinna i veckan för jobbar varje dag & måste bleka håret osv STRESSSSS men är skönt. att ha fullt upp. annars blir jag helt avtrubbad & död. vad ska det vara för väder? VAD SKA JAG HA PÅ MIG PÅ KENT? supermankjolen? ALLA DESSA BESLUUUUUUUT ska bli skönt att komma till dig så du kan hjälpa mig att bestämma allt

2012-07-08 @ 12:28:34
Postat av: j

det var fint att ni kom, jag uppskattar det så himla mycket

2012-07-12 @ 00:13:04
URL: http://freedomtime.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0